Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Panamura Adventure Race

U rujnu, točnije, 23.rujna iz Nedelišća ispred Nacionalnog gimnastičkog centra Aton će startati nekoliko stotina biciklista na premijernom izdanju Panamure i zaputit se kroz šume, vinograde, polja i preko cesta do Mađerkinog brega. Radi se o Panamura Adventure Race, odnosno #Panamura je brdsko-biciklistička (MTB) utrka kroz Međimurje podjednako namijenjena za rekreativce i profesionalce.

Panamura Adventure Race organizira Međimurski biciklistički klub Mura uz Turističku zajednicu Međimurja. “Na preko 76 kilometara staze smjestili smo dvije službene zone okrijepe, nekoliko neslužbenih, brdski cilj, prolazni sprinterski cilj uz Muru, ali i nekoliko zahtjevnih i zanimljivih, dosad neistraženih, puteva i staza. S najpoznatijeg međimurskog brega spuštamo se Muri, pa uz pješčane sprudove ove neukroćene rijeke prema Murskom Središću. Iz najsjevernijeg hrvatskog grada jurimo natrag prema Nedelišću kroz vinograde i šume i dolazimo na biciklistički festival u Atonu i na prostorima Mesapa. ” ističu organizatori.

Panamura nije samo utrka već i ulaganje u budućnost i turizam.

Međimurje već godinama slovi kao županija i lokacija s najviše ulaganja u cikloturizam, od razvoja hotelskog smještaja, privatnog i apartmanskog, sve do trasiranja i razvoja staza, puteva i biciklističkih cesta. Ulaganjem u cikloturizam Međimurje se postavlja na kartu kao zanimljiva destinacija za tranzitne turiste prema Jadranu, a ujedno i privlači nove goste i daje novi sadržaj. Biciklijade, biciklistički maratoni, staze i događaji samo su dio infrastrukture i sadržaja koje svaki cikloturist traži.

http://hrturizam.hr/panamura-adventure-race-nije-samo-utrk…/

www.ticket2go.hr

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.