Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Počinje zimska nogometna groznica u Atonu!

SVE SPREMNO ZA POČETAK 3. KLUPSKOG PRVENSTVA MEĐIMURJA NA MANTINELE

I tijekom ovih božićno-novogodišnjih praznika ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu doći će na svoje. Nacionalni gimnastički centar ATON i Međimurski nogometni savez još jednom organiziraju Klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele. Treće izdanje prvenstva koje okuplja međimurske nogometne klubove bit će igrano u velikoj dvorani NGC ATON-a u Nedelišću, a započet će 23. prosinca 2017. i trajat će do 6. siječnja 2018. Međimurski nogometaši, bogata ponuda jela i pića, igralište s umjetnom travom i mantinelama, vrhunski sportski objekt i izdašan nagradni fond veliki su mamac za posjetitelje pa će se sigurno ponoviti slika iz prošlogodišnjeg finala kada je u dvorani bilo preko 1500 gledatelja. Kao i prošlih godina, pripremljene su i posebne nagrade za posjetitelje.

Već sada organizatori kažu kako će nadmašiti prošlogodišnju brojku sudjelovanja od 62 nogometna kluba koji će se natjecati u tri kategorije: pioniri, veterani i seniori.  Kotizacija za seniore iznosi 500,00kn, veterane 400,00 kn dok djeca U14 kotizaciju ne plaćaju! Prijave se primaju do 15. prosinca do 12:00h u Međimurskom nogometnom savezu, a javno izvlačenje parova bit će održano u petak 15. prosinca 2017. u 19:00h u ATON-u. Nakon izvlačenja, slijedi druženje uz Tamburaški sastav „Žice“ te promocijske cijene pića!

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.