Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

2. Aton limač kup

Najmlađi međimurski nogometaši također će osjetiti draž igranje na jedinstvenom igralištu na mantinele s umjetnom travom. Neposredno prije klupskog prvenstva Međimurja na mantinele, od 19. do 23. prosinca bit će održan drugi po redu ATON limač kup u organizaciji Škole nogometa "Međimurec-Sloboda" , Škole nogometa "Nedelišće" i NGC Aton.

Turnir će biti održaan u pet dobnih skupina: U7, U8, U10, U12 i U17, u kojima će nastupiti ukupno 50-tak ekipa. Ulaz na sve utakmice ATON limač kupa je BESPLATAN.

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.