Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Održan ždrijeb za 3. klupsko prvenstvo Međimurja na matinele

Tradicionalnim ždrijebom skupina održanim jučer (petak 15. prosinca) u Nacionalnom gimnastičkom centru ATON u Nedelišću najavljen je skori  početak 3. klupskog prvenstva Međimurja na mantinele. Ovogodišnje izdanje turnira koje okuplja najbolje međimurske nogometne klubove imat će rekordnih 36 seniorskih ekipa.

Kratkim filmom okupljeni predstavnici klubova podsjetili su se na najbolje trenutke prošlogodišnjeg turnira, a direktor ATON-a Stevo Tkalčec pritom je izrazio zadovoljstvo što se ovaj prekrasan turnir održava treći puta za redom. „Turnir ima sve veći značaj u našem kraju i ima interesa klubova izvan naše županije da se pridruže. No, mi želimo da ovo ostane međimurski turnir, da na njemu ostanu naše ekipe, za koje igraju međimurski nogometaši“ poručio je. Predsjednik Nogometnog saveza Međimurja Mato Kljajić vjeruje u još jednu dobru nogometnu priču. „Iza nas su dva uspješna turnira koja su bila fantastična, a nema razloga da ovaj treći ne bude i bolji. Ima dosta prijavljenih ekipa, očito je da ljudi vole dolaziti u ATON i sigurno će to biti prekrasno sportsko druženje na terenu, ali i na tribinama“ rekao je čelni čovjek međimurskog nogometa. Tada je na scenu stupio tajnik Međimurskog nogometnog saveza Darko Jambrović koji je uz pomoć simpatičnih hostesa izvukao skupine u pionirskom, veteranskom i seniorskom dijelu turnira.

Svih 60 prijavljenih ekipa u tri kategorije borit će se za vrlo vrijedne nagrade. Najbolja seniorska momčad uz 6.000 kuna dobit će i poklon bon u vrijednosti 15.000 kuna za nabavku sportske opreme. Drugoplasiranoj ekipi pripast će 5.000 kuna i garnitura vrhunskih dresova, a treća seniorska momčad morat će se zadovoljiti s 3.000 kuna, kosilicom i travom za nogometne terene. Raspon nagrada kod veterana je 2.000 kuna za prvo, 1.000 za drugo i 500 za treće mjesto dok će najbolja ekipa kod najmlađih dobiti komplet dresova. Drugoplasiranim pionirima pripast će torbe za cijelu momčad, a treći na turniru pionira kući će ponijeti 10 lopti.

Međimurski nogometaši, bogata ponuda jela i pića, igralište s umjetnom travom i mantinelama, vrhunski sportski objekt i izdašan nagradni fond veliki su mamac za posjetitelje pa će se sigurno ponoviti slika iz prošlogodišnjeg finala kada je u dvorani bilo preko 1500 gledatelja. Turnir započinje u subotu 23. prosinca i trajat će dva tjedna do 6. siječnja.

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.