Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Aton Limač kup

Uvertira 3. Klupskom prvenstvu Međimurja na mantinele bit će drugi po redu ATON limač kup. Od utorka 19. do subote 23. prosinca bit će održano natjecanje najmlađih nogometaša u organizaciji Škole nogometa “Međimurec-Sloboda” , Škole nogometa “Nedelišće” i NGC Aton. Turnir će biti održan u pet dobnih skupina: U7, U8, U10, U12 i U17, u kojima će nastupiti ukupno 50-tak ekipa.

Ulaz na sve utakmice ATON limač kupa je BESPLATAN

PARTNERI TURNIRA

Generalni pokrovitelj turnira: 

PROMMING d.o.o.

Zlatni pokrovitelji turnira: 

Drvotrade Nedelišće, Motoreni d.o.o. , Euroherc, Wustenrot tambena štedionica d.d., AMC Međimurje, Centrometal d.o.o.

Srebrni pokrovitelji turnira:

Međimurske vode, Tegra d.d., Mesnica Mihalić, Međimurski dvori, Erste Banka, Pfeifer TTI, Rolete d.o.o., Bukal d.o.o.,  Printex d.o.o.,  Nenographics d.o.o., Studio P d.o.o., Uljara Poljoposavec Nedelišće, Elting d.o.o., Limex d.o.o., Alzas d.o.o., Carlsberg Hrvatska d.o.o.

Medijski pokrovitelji:

Radio STUDIO M, Međimurske novine, eMeđimurje, Međimurje list i Radio 105

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.