Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

3. Klupsko prvenstvo Međimurja na matinele večeras na HNTV-u

Sjećanje na 3. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele još uvijek je svježe, a mali podsjetnik na sve ono što se događalo finalnog dana u velikoj dvorani Atona u Nedelišću dat će u 30-minutnoj reportaži Hrvatske nogometne televizija. Da podsjetimo, 3. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele održano je od 23. prosinca 2017. do 6. siječnja 2018. i na njemu je sudjelovalo rekordnih 60 ekipa. Sudionici, razvrstani u tri dobne kategorije: U-14, veterani i seniori, na jedinstvenom terenu s mantinelama i umjetnom travom borili su se i za vrijedne nagrade. 

Bilo je tu i revijalnih utakmica, zabavnog sadržaja i nagrada za gledatelje. Sve u svemu jedan pravi festival nogometa o kojem će se dugo pričati i koji je počeo privlačiti interes nacionalnih medija.  Novinarsko-snimateljska ekipa HNTV pratila je finala u sve tri kategorije, ali i revijalne susrete.  Kako su izgledale utakmice, navijanje, cjelokupna atmosfera, dojmovi sudionika i posjetitelja, među kojima i izbornika Zlatka Dalića moći ćete vidjeti večeras, (četvrtak) u 20,10h na programu Hrvatske nogometne televizije.

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.