Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Humanitarna akcija “MALIM NOGOMETOM ZA VELIKI OSMIJEH”

18. travnja od 17:00h,u nacionalnom gimnastičkom centru Aton slijedi novi nogometni spektakl, ali ovog puta humanitarnog karaktera. Uz nastupe veterana Dinama, Hajduka, Hrvatske i Slovenije, nastupit će i liječničke reprezentacije Hrvatske i Slovenije.

Cilj ove akcije je prikupljanje novčanih sredstva za Udrugu „Pogled“ iz Nedelišća za izradu i opremanje vanjskog igrališta  prilagođeno djeci s poremećajem iz spektra autizma i provedbu individualnih terapija za djecu.

PROGRAM :

17:00 - 17.40 Hrvatska reprezentacija (liječnici): Slovenska reprezentacija (liječnici), malonogometna utakmica
17:40 - 18:00 Zabavni i plesni program
18:00 - 18:40 Dinamo : Hajduk (veterani), malonogometna utakmica
18:40 - 19:00 Izvlačenje i podjela nagrada publici ( potpisani dresovi klubova 1.HNL )
19:00 - 19:40 Hrvatska – Slovenija (veterani), malonogometna utakmica
19:40 – 20.00 Izvlačenje i podjela glavne nagrade Pokrovitelji akcije su  Općina Nedelišće, Međimurska županija i NGC Aton Nedelišće.Ulaznice se mogu kupiti u : udruzi Pogled, NGC Atonu i caffe baru Martin u Nedelisću te u Gradskoj kavani Čakovec i barovima : Fiskalu, Arcusu, Čapi u Čakovcu

Vidimo se u srijedu 18.04.2018. u 17:00!

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.