Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

3. ATON LIMAČ KUP - SATNICA

U utorak, 18. prosinca od 16:00 sati, u organizaciji Ngc ATON, ŠN Međimurec/Sloboda i Škole nogometa Nedelišće, počinje treći po redu ATON LIMAČ KUP.

54 ekipe u kategorijama U7, U8, U10, U12 i U17 igrat će svakodnevno u ATON-u sve do nedjelje 23.12., kada se igra završnica turnira, gdje ćemo dobiti pobjednike u svakoj od pet kategorija.

 Igrači će igrati na umjetnoj travi sa mantinelama, a one najbolje ekipe, osim medalja i pehara, očekuju i bogate nagrade organizatora.

U nastavku donosimo skupine po kategorijama i satnicu odigravanja turnira po danima.

JAVNO IZVLAČENJE SKUPINA ZA 4. KLUPSKO PRVENSTVO MEĐIMURJA NA MANTINELE

Prvog dana ATON LIMAČ KUPA, 18.prosinca od 18:00h u Atonu, održat će se javno izvlačenje skupina za 4. Klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele koje počinje 23. prosinca u 15:00h.

Ovim putem pozivamo sve prijavljene klubove, navijače i ostale ljubitelje nogometa da dođu i prate izvlačenje u živo.

 

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.