Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Izvučene skupine za 5. Klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele!

Uz prisustvo organizatora natjecanja, predstavnika ATON-a, Međimurskog nogometnog saveza i prijavljenih klubova, izvučene su ekipe po skupinama, a tokom sutrašnjeg dana (srijeda) bit će određena i satnica natjecanja.

Prvi dan 5. Klupskog prvenstva Međimurja na mantinele je u ponedjeljak, 23. prosinca s početkom u 16:00 sati. Na prvenstvu će sudjelovati 58 ekipa u tri kategorije (seniori, veterani i U11).

Osim iznimno bogatih novčanih nagrada za najbolje ekipe, ovogodišnji generalni partner turnira AGRARIA-MARKET, prvi međunarodni poljoprivredni oglasnik www.agraria-market.com, na kojem možete prodavati svoje voće, povrće, traktore, mehanizaciju, drva, meso, gnojiva, sjeme i slično, pripremio je iznimno bogate bogate nagrade za vjerne gledatelje i navijače svojih ekipa, pa će tako nekih od njih imati priliku otputovati u Pariz, Milano ili Veneciju. U periodu od 20.12.2019. do 05.01.2020. godine na web stranici www.agraria-market.com potrebno se registrirati, predati oglas, unijeti promotivni kod „KRENI“, a troje sretnika koji to učine u navedenom periodu, osvojit će vrijedna putovanja. Prvi krug izvlačenja bit će 29.12., drugi krug 04.01. i posljednji, finalnog dana, 05.01. Više o pravilima nagradne igre moći će te pročitati na web stranice Agraria-market od petka, 20.12.

Današnji dan obilježio je i početak ATON LIMAČ KUPA u organizaciji ŠN MEĐIMUREC SLOBODA, NŠ NEDELIŠĆE i ATON-a. Ovo godišnje izdanje, četvrto po redu, okupilo je 78 ekipa u 6 kategorija (U7, U8, U11, U13, U15 i U17). Prvog dana turnira, nastupili su oni najmlađi, djevojčice i dječaci U7, do je sutra (srijeda) na rasporedu kategorija U8.

18/12/2019
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.