Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Traje iznimno vrijedna nagradna igra generalnog partnera turnira Agraria-market.com

Podsjećamo da od danas, pa sve do kraja ovogodišnjeg klupskog prvenstva, do 05.01.2020. godine, traje iznimno vrijedna nagradna igra ovogodišnji generalnog partnera turnira Agraria-market.com, prvog međunarodnog poljoprivrednog oglasnika www.agraria-market.com, na kojem možete prodavati svoje voće, povrće, traktore, mehanizaciju, drva, meso, gnojiva, sjeme i slično. U periodu od 20.12.2019. do 05.01.2020. godine na web stranici www.agraria-market.com potrebno se registrirati, predati oglas, unijeti promotivni kod „KRENI“, a troje sretnika koji to učine u navedenom periodu, osvojit će vrijedna putovanja. Prvi krug izvlačenja bit će 29.12., drugi krug 04.01. i posljednji, finalnog dana, 05.01. Više o pravilima nagradne igre možete vidjeti na ovom linku https://agraria-market.com/…/pravila_nagradnog_natjecaja.pdf. Sretno svima!

22/12/2019
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.