Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Križanja za seniore I U1

Kako ove godine po prvi puta imamo 9 skupina na turniru u kategoriji seniora, križanja za osminu finala će biti izmijenjena u odnosu na prethodne godine.

Prolazak skupina izborit će 9 prvaka skupina i 7 najbolje drugoplasiranih ekipa. Prvak iz skupine I ide na prvog prvaka iz grupe gdje ispada drugoplasirani. Drugo plasirane ekipe se popunjavaju abecednim redom (drugoplasirani par od A1, drugoplasirani par od B2, drugoplasirani par od C1…). Kriterij za najbolje drugoplasirane ekipe su osvojeni bodovi, gol razlika i broj postignutih golova. Ukoliko je to sve izjednačeno, pristupa se izvlačenju ekipa koje imaju sva tri kriterija jednaka.

Križanja skupina: A1-H2, B1-G2, C1-F2, D1-E2, H1-A2, G1-B2, E1-D2, F1-C2, (I1-I2)

Primjer: ispada F2 i D2. I1 ide na ekipu C1, a I2 ide na ekipu E1

U kategoriji U11 (3 skupine po 4 ekipe), prolazak u četvrtfinale će izboriti prve dvije ekipe iz svake grupe i dvije najbolje treće plasirane ekipe. Križanja su slijedeća:

A1- prvi trećeplasirani

C1 – B2

B1 – drugi trećeplasirani

A2 –C2

28/12/2019
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.