Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Posljednji dan 2. klupskog prvenstva Međimurja na matinele

Danas, posljednjeg dana 2. klupskog prvenstva Međimurja na mantinele, na rasporedu su finalne utakmice u sve tri kategorije. Nedelišće i NK Polet (SMnM) u seniorima, NK Omladinac Novo Selo Rok i NK Nedelišće kod veterana i ŠN Međimurje/Čakovec 02 – ŠN Međimurje/Čakovec 04 kod U12.

Podsjećamo sve gledatelje koji dolaze ili će doći na utakmice, na nagradnu igru za gledatelje.
Dakle, prije finalne utakmice seniora u nedjelju,finalnog dana prvenstva, izvući ćemo troje gledatelja slučajnim odabirom iz bubnja u kojem će se nalaziti ulaznice sa serijskim brojevima, a koje gledatelji dobe prilikom kupnje karata. Izvučeni gledatelji će se morati malo potruditi oko nagrade, ali isplatit će se:

Prva nagrada
4 DANA LJETOVANJA U APARTMANIMA ATON, RIBARICA

Druga nagrada
Poklon bon EUROHERCA za SISTEMATSKI PREGLED U POLIKLINICI SUNCE VRIJEDNOSTI 1.000,00kn

Treća nagrada
Nedjeljni ručak za dvije osobe u restoranu MEĐIMURSKI DVORI

Uz točeno pivo po 10,00kn, litru i vodu po 40,00kn i gemišt po 5,00kn, ne treba Vam bolji razlog da dođete i uživate u odličnom nogometu. Vidimo se!

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.