Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: in[email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Polufinalne utakmice u svim kategorijama

Kao što se i očekivalo, bilo je to odlično subotnje poslijepodne u Atonu. Polufinalne utakmice u svim kategorijama i ponovno pune tribine navijača, ali moramo istaknuti navijače NK Poleta (SMNM) koji nadglasaju sve u dvorani, uključujući i suce. Iako rezultati možda govore da su utakmice većinom dobivene glatko, bilo je tu i tvrdih utakmica gdje su se rezultati prelamali u samoj završnici. Jednu utakmicu moramo posebno izdvojiti, a to je revijalna utakmica djevojčica U8. Osmjesi gledatelja nisu silazili sa lica i zasluženo su bile nagrađene velikim pljeskom. Ova kategorija djevojčica trenira u sklopu projekta HNS-a kroz koji se djevojčice animiraju za nogomet. Kroz taj projekt se prvi puta susreću sa nogometom kao igrom, a one koje pokažu volju i znanje, uključuju se u nogometne sredine koje ozbiljnije rade sa djevojčicama u mlađim kategorijama.
Sutra je finalni dan. Posljednji dan ovogodišnjeg prvenstva. Nedelišće i NK Polet (Smnm) u seniorima, NK Omladinac (NSR) i NK Nedelišće kod veterana i ŠN Međimurje/Čakove 02 – ŠN Međimurje/Čakovec 04 kod U12. Za neke očekivana finala, a za neke su finalni parovi iznenađenje. To ostavljamo vama na volju da prosudite sami, a to će te najbolje učiniti tako da dođete sutra u ATON.
Podsjećamo sve gledatelje koji dolaze ili će doći na utakmice, na nagradnu igru za gledatelje, a za koju ćemo vam sada otkriti vrijedne nagrade koje smo osigurali.
Dakle, prije finalne utakmice seniora u subotu,finalnog dana prvenstva, izvući ćemo troje gledatelja slučajnim odabirom iz bubnja u kojem će se nalaziti ulaznice sa serijskim brojevima, a koje gledatelji dobe prilikom kupnje karata. Izvučeni gledatelji će se morati malo potruditi oko nagrade, ali isplatit će se:

Prva nagrada
4 DANA LJETOVANJA U APARTMANIMA ATON

Druga nagrada
Poklon bon EUROHERCA za SISTEMATSKI PREGLED U POLIKLINII SUNCE VRIJEDNOSTI 1.000,00kn

Treća nagrada
Nedjeljni ručak za dvije osobe u restoranu MEĐIMURSKI DVORI

Uz to, pripremili smo i iznenađenje za najvjernije gledatelje, koje smo zamijetili da su bili redovni gosti na svim dosadašnjim utakmicama.

Također podsjećamo da finala možete pratiti i preko LIVE STRAMINGA na ovom linku:

https://www.youtube.com/watch?v=WXrTsJyA2Tk

Uz atraktivan nogomet koji će te imati priliku vidjeti, neki od gledatelja će otići kući sa jednom od tri vrijedne nagrade, stoga dođite u ATON, u nedjelju, 8.1. od 16:00h i uživajte u finalnom danu. Vidimo se! :)

REZULTATI POLUFINALNIH UTAKMICA
16:00 ŠN MEĐIMURJE ČAKOVEC 02 - ŠN SVETI MARTIN pioniri 11:0
16:25 NK VIDOVČAN – NK OMLADINAC (NSR) veterani 2:4
17:00 NK OMLADINAC (NSR) – ŠN MEĐIMURJE ČAKOVEC 04 pioniri 1:14
17:25 NK POLET (SMNM) – NK MLADOST (PALINOVEC) seniori 5:1
18:00 Revijalna utakmica DJEVOJČICE U-6
18:35 NK BUDUĆNOST (PODBREST) – NK NEDELIŠĆE veterani 1-3
19:10 NK MLADOST KOMET – NK NEDELIŠĆE seniori 0:5

RASPORED FINALNIH UTAKMICA - 08.01.2017. (nedjelja)

16,00 utakmica za 3. mjesto ŠN Sveti Martin-Nk Omladinec NSR - pioniri
16,25 utakmica za 3. mjesto NK Vidovčan – NK Budućnost (P) - veterani
17,00 utakmica za 3. mjesto NK Mladost (Palinove) – NK Mladost Komet - seniori
17,35 finalna utakmica ŠN Međimurje/Čakove 02 – ŠN Međimurje/Čakovec 04 - pioniri
18,00 revijalna utakmica ŽNK „Katarine Zrinski“ – ŽNK „Trnava“
18,35 NK Omladinac (NSR) – NK Nedelišće - veterani
19,10 NK Polet (SMNM) – NK Nedelišće – seniori

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.