REZERVACIJE

Apartman 1

ATON - gimnastički centar je najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj na 5.200 metara neto korisne površine, s ugrađenom vrhunskom opremom u skladu sa u skladu sa standardima Međunarodne gimnastičke federacije (FIG) i jedinstvena u radijusu od 500 km jer ovakav kompleks ne postoji ni u nama susjednim državama, članicama EU.

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

MISIJA
Naša je misija pomoći sportašima u postizanju vrhunskih, sportskih rezultata, a pokreće nas ljubav prema sportu i strast za vrhunskim rezultatima i postignućima.

Sportski centar ATON smješten je u Međimurju – kraju koji je zbog svoje bogate prirodne i kulturne baštine od davnina poznat kao „Hrvatski cvjetnjak“, a odlikuje ga i odlična prometna povezanost sa svim krajevima Hrvatske i Europe.
Lokacija SGC ATON je izvrsna, zahvaljujući blizini autoceste Zagreb-Goričan i udaljenosti od Zračne luke Zagreb od samo 90 km, a lako i brzo su dostupna i ostala Europska središta.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.
Josipa Marčeca 25, 40305 Nedelišće
tel: +385 (0)40 821 990 - centrala
fax: +385 (0)40 373 456