REZERVACIJE

Apartman 1

Udruga "Šareni slon" poziva početnike, kao i sve one koji već prakticiraju jogu, da nam se pridruže na besplatnom probnom satu u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću.

Udruga "Šareni slon" poziva početnike, kao i sve one koji već prakticiraju jogu, da nam se pridruže na besplatnom probnom satu u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću.

Želja nam je podijeliti sa vama sve dobrobiti joge koje ona donosi od fizičkih, mentalnim, psiholoških i energetskih. Joga sadrži znanje o inteligentnom načinu kretanja tijela.

Asane (vježbe) i pranajame (tehnike disanja) jačaju lokomotorni sustav, unapređuju koštano tkivo i pomažu održavanju zdravlja kralježnice, uravnotežuju funkcije metabolizma, imunog i živčanog sustava, poboljšavaju cirkulaciju svih tjelesnih sokova, povoljno djeluju na dišni, probavni i urinogenitalni sustav, neutraliziraju umor, napetost i stres, te unapređuju mentalno zdravlje.

Sat će biti laganijeg te srednjeg intenziteta, tako da se možete priključiti bez obzira na dob i fizičku spremnost.
Program vodi Vanja Ilisić, certificirani joga učitelj RYT 200, koja se dalje educira na RYT 500 programu u njoj najmilijoj i inspirativnoj shali Gaia yoga u Zagrebu, pod vodstvom Sandre D. Bianco i Toma Ritchera.

Besplatni sat će se održati 28. rujna od 17:30h.

Prijave i rezervacije isključivo na email :
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mob : 0993010822
https://www.facebook.sarenislon/

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.
Josipa Marčeca 25, 40305 Nedelišće
tel: +385 (0)40 821 990 - centrala
fax: +385 (0)40 373 456