REZERVACIJE

Apartman 1

Aton d.o.o. prodaje dvosoban stan (56,79m2), posljednji koji je preostao u novo izgrađenom stambeno-poslovnom objektu, u neposrednoj blizini Sportsko gimnastičkog centra.

Aton d.o.o. prodaje dvosoban stan (56,79m2), posljednji koji je preostao u novo izgrađenom stambeno-poslovnom objektu, u neposrednoj blizini Sportsko gimnastičkog centra.

Stanovi su u potpunosti uređeni, sa svim potrebnim priključcima i mogućnošću useljenja – ODMAH, sa energetskim certifikatom za stambene zgrade – ''B'' razreda.

Stanovi se nalaze u neposrednoj blizini sportskih terena, ugostiteljskih objekata, prodavaonice prehrambeno-mješovite robe, škole,dječjeg igrališta i crkve.

Stanovi su veoma funkcionalni, a sastoje se od kuhinje sa ostavom, blagovaone, spavaće i dječje sobe, kupaonice, dnevnog boravka sa izlaskom na balkon.

Objekt posjeduje lift, a uz svaki stan osigurano je i jedno parkirno mjesto, te spremište u prizemlju.

Cijena: 1080,00 Eur/m2 sa uključenim PDV-om.

Sve ostale informacije možete dobiti na telefon 040/373 440 ili mob. 098 947 2316.

Također, nudimo i NAJAM S PRAVOM OTKUPA

Uz klasičnu prodaju stanova, nudimo i model NAJAM S PRAVOM OTKUPA,koji u konačnici djeluje kao kombinacija najma i kupnje. Bit modela najma s pravom kupnje je da se iznos svih uplaćenih najamnina nakon isteka ugovora o najmu odbija od cijene nekretnine koja se kupuje. Taj model funkcionira na način da kupac izabere stan, useli se, te plaća najamninu koja se u ukupnom iznosu odbija od ukupne kupoprodajne cijene stana, pa „podstanar“ u tom slučaju nema dojam da baca novce u nepovrat. Mjesečni iznos najma u ovom slučaju najčešće je viši od tržišnih cijena. Ovisno o trajanju ugovora, tijekom prvih nekoliko godina kupac je podstanar, sve do trenutka kada otkupljuje stan u kojem već živi. Trajanje ugovora o najmu najčešće iznosi od nekoliko mjeseci do nekoliko godina,a u slučaju da nakon isteka ugovora o najmu kupac kupi taj stan, novac uplaćen za najam odbija se od ukupne cijene stana. Ukoliko ne želi ili to nije u mogućnosti, kupac nije primoran kupiti stan po isteku najma. No, u tom su slučaju gubi novac uplaćivan za najamninu.

Sve ostale informacije možete dobiti na telefon 040/373 440 ili mob. 098 947 2316.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.
Josipa Marčeca 25, 40305 Nedelišće
tel: +385 (0)40 821 990 - centrala
fax: +385 (0)40 373 456