REZERVACIJE

Apartman 1

Pretposljednjeg, polufinalnog dana, odigrano je 6 polufinalnih utakmica u sve tri kategorije i jedna revijalna utakmica djevojčica  NŠ MEĐIMURJE 2006. – NŠ MEĐIMURJE 2007.

Pretposljednjeg, polufinalnog dana, odigrano je 6 polufinalnih utakmica u sve tri kategorije i jedna revijalna utakmica djevojčica  NŠ MEĐIMURJE 2006. – NŠ MEĐIMURJE 2007.

Polufinalni dan je otvorila utakmica U11 kategorije između ŠN MEĐIMURJE ČK A -  ŠN DINAMO-ZELENKO. Pobjedu je odnijela ekipa iz Čakovca rezultatom 4:2 i tako osigurala prvo mjesto u sutrašnjem finalu.

Nakon dječaka, na teren su izašli veterani, domaćin NEDELIŠĆE i SLOGA iz Čakovca. U napetoj utakmici, trostruki branitelj naslova klupskog prvenstva Međimurja, izgubio je susret rezultatom 2:1, te ove godine neće biti u prilici osvojiti naslov i četvrti puta.

Drugi polufinalni par u kategoriji U11 bio je ŠN MEĐIMURJE ČK B – ŠN SLOGA ČAKOVEC. Pobjedu su odnijeli dječaci Sloge i tako ušli u finale gdje ih čeka ekipa ŠN MEĐIMURJE ČK A.

Prije prve polufinalne utakmice seniora, publika je imala priliku vidjeti djevojčice NŠ MEĐIMURJE rođene 2006. i 2007. godine koje su međusobno odigrale jednu revijalnu utakmicu i pokazale da ne treba brinuti za budućnost ženskog nogometa u Međimurju.

Prvi polufinalni par u seniorskoj kategoriji bila je utakmica između NK DINAMA iz Palovca i NK PODTURNA. Susret dviju ekipa za koje je malo tko očekivao da će doći do same završnice turnira, ali su se zasluženo našle u polufinalu. Na kraju je presudilo malo više sreće za nogometaše Podturna, koji su pobijedili Palovčane 3:2. i plasirali se u finale.

Slijedeći polufinalni par u kategoriji veterana bili su NK BUDUĆNOST iz Podbresta i NK POLET iz Pribislavca. Pobjedu je odnio NK POLET rezultatom 6:4 i plasirao se u finale gdje ih dočekuje SLOGA iz Čakovca.

Posljednja utakmica dana je bila druga polufinalna utakmica seniora između NK RUDAR iz Murskog Središća i NK POLET iz Pribislavca, podosta gruba utakmica od samog početka sa nekoliko isključenja na obje strane. U takvoj igri se bolje snašao Rudar i zasluženo pobijedio rezultatom 6:2. U finalu će igrati protiv nogometnog kluba PODTUREN.

Nakon 10 dana, 5. Klupsko prvenstvo stiglo je do borbi za medalje. Sutra (nedjelja) je na rasporedu ono što svi željno iščekujemo od početka turnira, ono što su igrači došli izborit, a navijači se nadali da će upravo njihova momčad igrati zadnji dan i imati priliku osvojiti medalju i bogate nagrade. Od 16:00h, kada prvi na teren izlaze dječaci U11 kategorije, kreću borbe za medalje.

Osim službenih utakmica prvenstva, odigrat će se i dvije revijalne utakmice između partnera turnira i medija u 17:00h i utakmica “kikača” ŠN Međimurec-Sloboda Prugići i ŠN Međimurje Čakovec vrtići, a gledatelji će imati priliku vidjeti nastupe mažoretkinja Nedelišća.

Uz to, sutra će dvoje sretnika osvojiti putovanje u Pariz ili Milano, koje poklanja generalni partner turnira AGRARIA-MARKET, prvi međunarodni poljoprivredni oglasnik. Sudjelovati u nagradnoj igri možete do 5.1. do 18:00h, a kako sudjelovati u nagradnoj igri, možete pročitati na njihovoj web stranici agraria-market.com

Također, ATON nije zaboravio ni na vjernu publiku, koja u velikom broju i svim srcem bodri svoje klubove, pa su tako pripremili i nagradne igre za gledatelje na finalnom danu. Bit će tu brojne nagrade, od gratis pića pa sve do glavne nagrade  gdje će troje sretnika, čiji će brojevi karata biti izvučeni, imati priliku osvojiti vikend za dvoje u toplicama Sv. Martin na bazi polupansiona, 4 dana ljetovanja u apartmanima Aton u Ribarici i vrijedni poklon paket organizatora turnira ATONA I OŽUJSKOG. Naravno, za nagrade će se trebati malo i potruditi, ali će se trud obilato isplatiti, stoga pozivaju sve gledatelje koji u nedjelju dođu na finalni dan i da čuvaju svoje kupljene ulaznice jer netom prije finalne utakmice seniora, bit će izvučeno troje sretnika, a nakon završetka prvenstva i podjele medalja, slijedi druženje ekipa i navijača uz tamburaški sastav SVIRCI u Bistrou ATON.

U nastavku donosimo rezultate polufinalnih utakmica i satnicu za finalni dan u subotu

REZULTATI POLUFINALA - 04.01.2020. (subota)

 ŠN MEĐIMURJE ČK A -  ŠN DINAMO-ZELENKO                                                  U-11     4:2

NK SLOGA Čakovec – NK NEDELIŠĆE                                                                    veteran       2:1

ŠN MEĐIMURJE ČK B – ŠN SLOGA ČAKOVEC                                                      U-11     2:4

revijalna utakmica djevojčice NŠ Međimurja 2006 – NŠ Međimurje 2007

NK PODTUREN – NK DINAMO PALOVEC                                                             seniori     3:2

NK BUDUĆNOST Podbrest – NK POLET Pribislavec                                           veteran   4:6  

NK RUDAR M.S. – NK POLET Pribislavec                                                             seniori    6:2

RASPORED FINALNIH UTAKMICA - 05.01.2020. (nedjelja)

16,00 ŠN DINAMO-ZELENKO –  ŠN MEĐIMURJE Čakovec B                        U-11
16,25 NK NEDELIŠĆE -  NK BUDUĆNOST Podbrest                                        veterani
17,00 revijalna utakmica partneri turnira i mediji
17,30 NK DINAMO PALOVEC – NK POLET Pribislavec                                   seniori
18,05 ŠN MEĐIMURJE Čakovec A –  ŠN SLOGA Čakovec                             U-11
18,30 revijalna utakmica ŠN Međimurec-Sloboda Prugići i ŠN Međimurje Čakovec vrtići
18:50 nagradna igra generalnog pokrovitelja AGRARIA-MARKET
19,00 NK SLOGA Čakovec -  NK POLET Pribislavec                                         veterani
19,35 NK PODTUREN – NK RUDAR Mursko Središće                                     seniori

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.
Josipa Marčeca 25, 40305 Nedelišće
tel: +385 (0)40 821 990 - centrala
fax: +385 (0)40 373 456