REZERVACIJE

Apartman 1

Nacionalni gimnastički centar ATON u suradnji sa Accredo centrom po prvi puta je bio organizator amaterskog Paintball turnira. Na turniru je nastupilo 17 timova sa po tri člana u svakom timu.

Nakon početnih razigravanja po skupinama, isplivalo je 6 timova koji su se borili za plasman od prvog do šestog mjesta. Pobjednik prvog ATON Paintball turnira bila je ekipa PT OGULIN u sastavu Tomislav Gašparović, David Gašparović, Alen Stipetić i Antonio Vrankić. Drugo mjesto je osvojila ekipa ŠARENI u sastavu Vinko Zamuda, Nikola Posavi i Petar Tomašić, dok je treća bila ekipa LOLEKI u sastavu Filip Topličanec, Perica Šantek i Petar Kovač.

Uz nemali broj navijača i sjajnu atmosferu oko borilišta uz dobru glazbu, hranu i pića za svakoga, treba istaknuti i borbenost natjecatelja, s obzirom da je velikoj većini ovo bio prvi susret sa Paintballom. Kako su već po završetku turnira počela padati pitanja kada će biti slijedeći, svakako nam je namjera da ovaj turnir postane tradicionalan. Za kraj, htjeli bi se zahvalit pokroviteljima turnira: Accredo centar, ATON apartmani, Carlsbreg Croatia,  KTC Čakovec, Vina Lovrec, Gableci „Fino“, eMedjimurje.hr, Međimurkse novine i List Međimurje.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.
Josipa Marčeca 25, 40305 Nedelišće
tel: +385 (0)40 821 990 - centrala
fax: +385 (0)40 373 456